Våra författare

Jan Marcusson & Stefan Sauk

Skådespelaren Stefan Sauk och hjärnforskaren Jan Marcusson träffades vid ett event där de bägge två var inbjudna som talare. I en mellanakt började de prata om rädslan att tala inför människor, ett ämne som båda är experter på utifrån olika perspektiv. Jans utgångspunkt är mer ur ett fysiologiskt perspektiv medan Stefans är det handgripliga scenspråket. Diskussionen mynnade ut i en vänskap som sedermera blev till en bokidé.

Läs mer

Lina Eklund

Lina Eklund, eller Lynx som hon kallades som gladiator i TV4s underhållningsprogram Gladiatorerna, är en fitnessprofil med en gedigen meritlista. Hon har tävlat för Sverige i fitness-VM, varit MMA-fighter, hon ger regelbundet föreläsningar, är kostexpert och jobbar som personlig tränare. Nu har hon samlat sina bästa tränings- och kostråd om hur man utifrån sina egna förutsättningar ska ta sin träning och kosthållning till en högre nivå. 

Läs mer

Diane Farr

Diane Farr är en amerikansk skådespelare, manusförfattare, producent och författare. I Sverige är hon mest känd från roller i tv-seroerna Desperate Housewifes, Californication och Numb3rs. Kissing outside the lines är Dianes andra bok och tar upp det högaktuella ämnet om att gifta sig med någon från en annan kulturell bakgrund.

Läs mer