Jan & Stefan talar på Personal & Chef den 21 februari

Jan och Stefan kommer att hålla en föreläsning på mässan Personal & Chef om  – Tala inför folk – så bemästrar du din scenskräck!

Var: Kistamässan, Ledarskapsscenen

När: 2018-02-21,  11:00 – 11:45

Tala inför folk – så bemästrar du din scenskräck

De allra flesta känner obehag för att tala inför andra och många undviker helt att utsätta sig för den situationen. Samtidigt blir det personliga varumärket allt viktigare och kraven på att hålla olika presentationer i yrkeslivet ökar. Som chef och ledare förväntas du vara säker och tydlig när du talar inför medarbetare och kunder. Skådespelaren Stefan Sauk och hjärnforskaren Jan Marcusson berättar vad som egentligen händer i vårt huvud och våra kroppar när vi pratar inför andra. De ger också tips och visar hur vi kan bemästra vår scenskräck och bli bättre talare.

Föreläsningen förklarar vad scenskräck faktiskt är och vilka mekanismerna är som får oss att reagera som vi gör samt hur du kan förbättra din självkänsla och hur du psykologiskt kan förbereda dig för ett bättre framförande. Vikten av det första intrycket och hur det omedvetna och medvetna kroppsspråket kan hjälpa dig att tala inför andra och inte minst hur du lär dig att beröra din publik.

Stefan Sauk är skådespelare och föreläser även i ämnet kommunikation. Genom sina erfarenheter och personliga tips lär han ut hur vi ska hantera oss själva och vår omgivning.

Professor Jan Marcusson undervisar vid Linköpings universitet om hjärnans intellektuella och emotionella funktioner och om vad som händer i mötet mellan människor.”

Länk till Personal & Chef.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *